ПРИЕМ СЕЗОН 2016 / 2017 ГОДИНА

Записването и прослушването на децата и младежите, които искат да станат част от театрална школа ВЕДНА ще започне на 8 септември 2016 г. Кастингите ще се проведат на 10 и 11 септември от 16 до 20 часа. За участие в прослушването е необходимо:

– да се обадите на телефони 0896 505 946; 0877 505 946 или да пишете на e-mail: vedna@abv.bg и да запазите ден и час за прослушването;

– кандидатите трябва да подготвят по свой избор стихотворение, басня, монолог или приказка (само един от посочените материали), които да изпълнят по време на прослушването

– да сте попълнили, разпечатали и подписали ЖЕЛАНИЕ (така сме нарекли нашия документ) за постъпване в школата. Можете да го изтеглите от тук .

– да не сте забравили доброто настроение и вдъхновение…

Записалите се до 15 септември ще ползват преференциална цена за курсовете по АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО в размер на 80 лв. на месец (каквато е и за участниците от предишните години).

Допълнителен прием ще се проведе на 18 септември (четвъртък) от 18 часа, но записалите се участници след 15 септември няма да могат да се ползват с преференциалната цена за курсовете и месечната такса ще бъде в размер на 90 лв.

Кастинтите ще се проведат на сцената на Камерен театър ВЕДНА, София, ул. Бузлуджа 20 (до Петте кьошета)

С НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАМЕ НАШИТЕ НОВИ МАЛКИ И ПО-ГОЛЕМИ АРТИСТИ И ИМ ЖЕЛАЕМ УСПЕХ!

 

Примерни произведения: стихотворения от Валери Петров, сонети от Уилям Шекспир, басни от Банчо Банов и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *