НАЧАЛО    НОВИНИ   КОИ СМЕ НИЕ?   ПРЕДСТАВЛЕНИЯ   ФЕСТИВАЛИ И НАГРАДИ   ГАЛЕРИЯ    УЧАСТИЯ        ИЗДАТЕЛСТВО  

 

 

  ФИЛМИ   ТАКСИ И ОТСТЪПКИ    ПРОФЕСИОНАЛЕН ТЕАТЪР    ФОНДАЦИЯ ВЕДНА     ПРОЕКТИ      СЦЕНА "ВЕДНА"    КОНТАКТ 

 

 

 
 
   

 

ФЕСТИВАЛИ И НАГРАДИ

 

Награди 2009 г.

 

Айсел Карадайъ за АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО в ролята на Мария в НЕОЧАКВАНИЯТ КРАЙ ОПРАВЯ ВСИЧКО от VІ Фестивал на читалищното театрално изкуство

 

Джейлан Карадайъ за МЛАДО ДАРОВАНИЕ в ролята на Естел в НЕОЧАКВАНИЯТ КРАЙ ОПРАВЯ ВСИЧКО от VІ Фестивал на читалищното театрално изкуство

 

Награди 2010 г.

 

Награда ЗА РАБОТА В ЕКИП на всички участните в пиесата на театрална школа ВЕДНА - "Малките вещици" и представените шест откъси от пиесите по разкази на Агата Кристи на VІІ Фестивал на читалищното театрално изкуство.

Юлия Кошаревска с три грамоти - благодарности от V Фестивал на българското образование и Фондация "Човешката библиотека" за своята мини - пиеса "Ресторантът"

Награди 2013 г.

Втора награда за представлението КРАСАВИЦАТА И ЗВЯРА от Международния младежки фестивал на изкуствата МУЗИТЕ - Созопол 2013 г.

Награди 2014 г.

Трета награда за спектаклите ПАРЧЕНЦЕ ОТ ОМАГЬОСАНОТО ОГЛЕДАЛО и ДРАКУЛА  от Международния младежки фестивал на изкуствата МУЗИТЕ - Созопол 2014 г.

Награди 2016 г.

ВТОРА НАГРАДА за Ани Петрова за интерпретацията на Ода Мей от спектакъла ОЩЕ СЪМ ТУК. Спектакълът се игра по време на Първото издание на Фестивала за детско - юношески театър ПИНОКИО, организиран от Дом на културата "Красно село"

Награди 2018 г.

НАГРАДА ЗА МОНТАЖ от фестивала Dolna Malina Open Fest за  филма ТЕ, ОТ ОНОВА МЯСТО.

Награди 2019 г.

ПЪРВА НАГРАДА за Джейлан Карадайъ за рората на Памела от "СКЪПА ПАМЕЛА" - "Как да побъркаме бабето" и ""Как да пречукаме бабето" от Детско - юношеския фестивал "Пинокио" на ОКИ "Красно село"

ПЪРВА НАГРАДА за Владимир Желев за ролята на Капитан Муни от "СКЪПА ПАМЕЛА" - "Как да побъркаме бабето" от Детско - юношеския фестивал "Пинокио" на ОКИ "Красно село"

ФЕСТИВАЛИ:

2006 г. Фестивал на читалищното театрално изкуство в НЧ "Славянска беседа". Участие със спектакъла "Вещицата от килера"

2006 г. Лачените обувки" - гр. Берковица. Участие със спектакъла "Вещицата от килера"

2009 г. "Лачените обувки" - гр. Берковица. Участие със спектакъла "Неочакваният край оправя всичко"

2009 г. Фестивал на читалищното театрално изкуство в НЧ "Славянска беседа". Участие със спектакъла "Неочакваният край оправя всичко"

2010 г. Фестивал на читалищното театрално изкуство в НЧ "Славянска беседа". Участие със спектакъла "Малките вещици"

2010 г. Фестивал на читалищното театрално изкуство в НЧ "Славянска беседа". Участие с откъси от пиесите: "Къде е завещанието?", "Поредният нещастен случай" и "Отпечатъкът на безукорната" по Агата Кристи

2011 г. Фестивал на читалищното театрално изкуство в НЧ "Славянска беседа". Участие с откъси от пиесите: "Пепеляшка", "Спящата красавица", "Цар Дроздобрад" и "Белоснежка и Червенорозка"

2011 г. Фестивал на читалищното театрално изкуство в НЧ "Славянска беседа". Участие с откъси от пиесите: "Маски и костюми разменени" и "Още веднъж за любовта и парите" по О. Хенри и "Първият омлет след онази случка" по Дж. Лондон

2011 г. участие в първия фолклорен фестивал "Да разлюлеем Балкана" - 2011 г. в гр. Плачковци със скечове и водещи на програмата.

2012 г. участие във фолклорния фестивал "Да разлюлеем Балкана" - 2012 г. в гр. Плачковци като водещи на програмата

2012 г. участие във фестивала SOFIA ART WEEKEND като водещи на програмата

2013 г. Международен младежки фестивал на изкуствата МУЗИТЕ - Созопол 2013 г. Участие със спектакъла КРАСАВИЦАТА И ЗВЯРА по мадам дьо Бомон.

2013 г.  Международен младежки фестивал на изкуствата МУЗИТЕ - Созопол 2013 г. Участие като водещи на откриването на сцената на летен театър Аполония

2014 г. Участие във фестивала "Созополис" 2014 г. като водещи на откриването на сцената на летен театър Аполония

2014 г. Международен младежки фестивал на изкуствата МУЗИТЕ - Созопол 2014 г. Участие със спектаклите ПАРЧЕНЦЕ ОТ ОМАГЬОСАНОТО ОГЛЕДАЛО и ДРАКУЛА

2016 г. - Първи фестивал на детско - юношеското театрално изкуство ПИНОКИО - София, организиран от Дом на културата "Красно село" със спектаклите "Семейство Адамс" и "Още съм тук" 

2018 г.  Фестивал Dolna Malina Open Fest в разделите "Кино" и "Театър"

2019 г. Детско - юношеския фестивал "Пинокио" на ОКИ "Красно село" с представленията "СКЪПА ПАМЕЛА" - "Как да побъркаме бабето" и ""Как да пречукаме бабето"

2019 г. участие във фестивала СОФИЯ МОНО със спектакъла "Откъси от сън в лятна нощ"

2020 г. участие във фестивала Европейски дни на наследството – София 2020  със спектакъла "Чай с мента или чай с лимон" от Даниел Наваро и Патрик Одкер на сцената на ДК "Красно село"